Practitioners

//Practitioners
Practitioners2022-10-10T09:07:57+01:00
  • BSR Practitioners

Hallo, ik ben Ursula Hendriksen. In 2004 kwam ik in aanraking met BSR doordat ik  lichamelijke klachten had waaronder een hernia.  Ik was toen werkzaam in de zorg als activiteitenbegeleider. Een erg leuke baan, maar het werd tijd voor wat anders. Omdat ik zo snel opknapte door de releases werd ik helemaal enthousiast door het BSR gebeuren. Ik heb gesolliciteerd naar een opleidingsplaats, werd aangenomen, heb mijn baan op gezegd, mijn koffer gepakt en ging het avontuur tegemoet.

In 2008 heb ik de opleiding tot BSR practitioner in Zuid Afrika gevolgd. Dit was een geweldige tijd. Ik heb heel veel leuke mensen leren kennen en als klap op de vuurpijl een geweldige opleiding gedaan.

In 2014 ben ik met de praktijk begonnen in Enschede, in maart 2021 na de 2e lockdown gestopt en in september 2021 weer voorzichtig begonnen. Omdat ik het zo leuk vind, BSR in mijn bloed zit en ik het klantcontact zo mistte.

Vandaar dat ik nu op de woensdagen van de praktijk van Petra Dekker gebruik mag maken om er toch nog een beetje in te blijven. Vanzelfsprekend volg ik ieder jaar de verplichte bij en nascholingen zoals Medische Basiskennis en de workshops die de BSRAN aanbiedt.